Voor de job als verkoopmedewerker in Alsemberg, zoeken wij iemand (Student of Flexi) die er elk weekend met veel goesting in vliegt. Jouw takenpakket ziet er zo uit:
je staat in voor de bediening van onze klanten met Belgische & Zuiderse delicatessen zoals kaas, charcuterie en bereide gerechten.
tevens behoren ook desserts, pasta & pizza's, belegde broodjes tot het uitgebreide assortiment.
je bent verantwoordelijke dat de toog altijd netjes is en alle producten aangevuld zijn
je geeft de klant een woordje uitleg als die vragen heeft bij bepaalde producten
je werkt in team maar kan alle taken op een zelfstandige manier uitvoeren.
Bedrijfsinformatie
Onze klant heeft minishops in bestaande supermarkten met een luxegamma voeding: kaas, charcuterie en bereide gerechten. Tevens behoren ook desserts, pasta & pizza's, belegde broodjes tot het uitgebreide assortiment. Er wordt dan ook sterk ingezet op kennis en opleiding.
Jouw profiel
Voor de vacature als verkoopmedewerker in Alsemberg, moet je van aanpakken weten. Daarnaast is het nodig dat je je herkent in het volgende:
je bent altijd klantvriendelijk en zelfzeker genoeg om zelf op klanten af te stappen;
je bent een teamplayer;
je hebt al een eerste ervaring in de verkoop;
je spreekt Nederlands
je kan je gemakkelijk verplaatsen naar Wondelgem
je bent zelfstandig en vindt het dus niet erg om de toonbank alleen te runnen;
je kan op zaterdag en zondag starten vanaf 7 u. 's morgens ten vroegste en werken tot 20u ten laatste.
Verse producten (volledig, in sneden, ...) verpakken voor de zelfbedieningsafdeling of voor bestellingen (kleine gebakjes, buffet, ...)
Voedingsmiddelen verkopen: Biologische producten
Sandwiches en salades bereiden (samenstellen, verpakken, ...)
Goederen en producten ontvangen
De levering controleren
De staat en bewaring van bederfbare producten controleren
Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen
De voorraad ordenen en de producten uitstallen
De klant verwelkomen
De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten
De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden
Verse producten snijden (vleeswaren, kaas, ...) en producten in rekken plaatsen, gerechten presenteren, ...
Voedingsmiddelen verkopen: Gezouten specerijen
Voedingsmiddelen verkopen: Fijne vleeswaren en charcuterie
Voedingsmiddelen verkopen: Traiteur- en rotisserieproducten